Kratom se těší čím dál tím větší oblibě. Jaké výhody vám dokáže tato přírodní látka nabídnout?

Zdraví a životní styl

Pokud budete hledat doplněk stravy, o kterém mluví téměř každý, bude jím nepochybně kratom. O ten se zajímají nejen mladší generace, ale celá široká veřejnost. Postupem času se tak o tomto zázračném stromu rozneslo spousta polopravd, které lidem brání, aby si o něm udělali vlastní obrázek. Právě proto jej někteří považují i za nebezpečnou drogu, což však není pravda. Co je to kratom a jaké výhody vám dokáže nabídnout?

Kratom vás dokáže povzbudit nebo předcházet nemocem

I když někteří lidé považují kratom za nebezpečnou látku, je tomu zcela naopak. Ve skutečnosti se jedná o drcené listy stromu Mitragyna speciosa, který roste zejména v Asii. Oblíbený se stal hlavně proto, že dokáže uživatele povzbudit podobně jako kofein, přičemž většinou má silnější účinky.

Jak tomu ale u rostlin bývá, najdou se i další odrůdy, které mají odlišné účinky – mezi ně se řadí například červený Kratom, který má spíše zklidňující účinky. Tato blahodárná rostlina však působí i jako prevence vůči celé řadě nemocí včetně diabetu.

Přečtěte si také:  Kvalitní vyšetřovací technika HEINE pro všechny

Během užívání kratomu je nutné dbát na jeho množství

Jak již bylo řečeno, během používání kratomu je nutné věnovat pozornost zejména jeho množství, od kterého se odvíjí i účinky. Standardní denní dávka je 5 g, která vám zajistní povzbuzení a předávám i veškeré důležité látky předcházející některým závažným onemocněním. U vyšších dávek můžete počítat spíše se sedativními účinky a může způsobit i závislost – právě proto je důležité kratom užívat zodpovědně.

Důležitá je samozřejmě i prvotřídní kvalita kratomu, kterou vám dokáže nabídnout jen pár tuzemských prodejců. Jedním z nich je i obchod Kratom World, který nabízí nejen zelený Kratom, ale i další odrůdy kratomu. Koupit ho navíc během léta můžete se slevou 15 %, stačí, když použijete slovový kód “VYZKOUSEJME“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *